top of page

Yoga workshops

Mijn pedagogische scholing enerzijds als mijn ervaring als zelfstandig therapeut bij zowel kinderen als volwassen en gezinssituaties anderzijds, liet mij bewust voelen dat mijn yoga invloed een verrijking is voor elke mens. Ook geef ik yoga en meditatie in gevangenissen en dit zowel in een individuele setting als in groep.

 

Via mijn Indische roots wil ik dan ook de waarde en de kracht van de familiale sfeer aan jullie doorgeven. Yoga is een manier van leven waarin je terug leert contact te maken met je lichaam en mind. Al naar gelang de verschillende yogavormen die zich doorheen de tijd hebben gevormd, kom je zeker en vast jezelf tegen. Ik hoop dat ik u kan meenemen op de reis waarin jij jezelf mag zijn, jezelf mag voelen en thuis komen.

Mijn yoga heeft geen specifieke kenmerken. Ik ga nogal graag in op het “moment van zijn”.

De ene les kan voor jou heel dynamisch aanvoelen en de andere les kan dan ook heel ontspannend en verdiepend zijn.

Ik integreer binnen mijn yoga zowel de kundalini yoga - yin yoga – geblinddoekte Yoga. Ik werk heel graag holistisch vanuit mijn buikgevoel en ervaring. Die onstuimige energie fonkelt ook hier vanuit mijn Indische cultuur.

 

Mijn focus ligt heel veel op het werken met de krachtige elementen van de ademhaling, ook wel prana genoemd, onze levensenergie.   Dit biedt ons ook de mogelijkheid om via bepaalde technieken en houdingen de Kundalini-energie te stimuleren.

 

Elke les is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.  Houdingen binnen yoga zijn een streefdoel, maar plezier, deugd, ontspanning zijn dat voor mij evenzeer.

Mijn persoonlijke aanpak binnen een groepsmoment zorgt ervoor dat er bij verschillende houdingen een uitbreiding wordt aangeboden. Ik zal zeker de tijd nemen om individueel aandacht te besteden waar nodig. Oog en zorg voor jou als mens , zijn voor hij het belangrijkste.

 

Vanuit de Indische filosofie kunnen we na de les gezellig afsluiten met een gezond glaasje mineraalwater, een kopje thee, of wie weet wel een verrassing.

 

Ik hoop jullie te zien, straks op de mat.

 

Praktisch:

·        

·        Wekelijkse les op woensdag: 20.00u tot 22.00u.

  Individueel yoga volgen, neem contact via de contactpagina.

  Een enkele les meevolgen dat kan! Hiervoor betaal je 20 euro.

  Een 10- beurtenkaart / 1 jaar geldig kost 140 euro.

 

Voor vragen en of suggesties altijd welkom

bottom of page