top of page

Poppentherapie

Poppentherapie en psycho-educatie vind ik belangrijk in mijn werk om jullie 'mee te nemen' in een manier van denken over uw probleem, uw confrontatie of aandoening die je ervaart. Een manier van denken met emotioneel begrip en motivatie tot het nemen van verantwoordelijkheid en dus verantwoorde actie. Vanuit het werken met poppen bekijken we de situatie vanop een afstand. Die afstand geeft ons de ruimte om alles in zijn context te leren begrijpen. Vanuit dit begrip, richt ik mij op empowerment en zelfverantwoordelijkheid.  

Zowel als trainer als therapeut werk ik in mijn therapie-aanpak vaak inzicht- en oefengericht met “het leven in het nu” als “ het leven toekomstgericht.” Ik probeer in mijn aanpak mensen te "halen waar zij staan" en hun uitgangssituatie serieus te nemen en te begrijpen.  
Mijn prioriteiten tijdens mijn sessies zijn vooral dat jij u thuis voelt in LiHaHouse, thuis met uw verhaal. Vanuit heel veel respect voor u en uw verhaal wil ik met jou een proces van concrete stappen uitbouwen. Hoe klein ze ook mogen zijn.

bottom of page