top of page
liha house achtergrond strook warm.jpg

Liha House

therapie voor volwassenen ouder en kind

liha logo cirkel.png

recensies

"Ik ben professioneel heel hard bezig met mijn fysiek en was overtuigd dat ik mijn grenzen daarin had bereikt, alleen was ik nieuwsgierig naar meer. Ik had het mis, Linds begeleide me mentaal en fysiek, het was telkens een reis met mezelf waarin ik geconfronteerd werd door het niet weten. Ik was ongelooflijk verrast van de meerwaarde binnen in de praktijk. Ik kan deze praktijk voor iedereen aanraden, Linds begeleid iedereen op een heel persoonlijke manier, ze heeft oog voor het individu en geeft telkens opnieuw al haar liefde, een gloed van onvergetelijke energie. Ik dacht mezelf te kennen, maar hier gingen toch een paar deuren voor me open."

Kasper

"Lindsay werkt vanuit een een holistische visie. Dit was nieuw voor mij en ik heb dit heel positief ervaren. Afhankelijk van de noden werkt Lindsay via lichamelijke interactie, of via gesprekken, alsook samen mediteren en yoga beoefenen. Je wordt warm en gastvrij onthaalt. Voor mij betekende dit dat ik mij comfortabel voel en mij zo open kan stellen en kan werken aan herstel."

P.

"Uiteindelijk is de weg die je aflegt in Tantra er een die nergens heen leidt. We zijn zo gewoon om dat op een negatieve manier te interpreteren, terwijl het één van de grootste geschenken is die we onszelf kunnen bieden. We hoeven nergens heen om tot diepe transformatie te komen, want alles wat we verlangen van en voor onszelf is al voorhanden. De weg van de Tantra verwacht niets, het wil ons in alle rust en overgave brengen naar de plek waar we altijd al waren.

 

Het voelt als een ongelooflijk warme en dankbare ondersteuning om samen met Lindsay die weg af te leggen. Als een reisgezel die je vol vertrouwen de richting laat kiezen, maar er toch voor zorgt dat je niet verloren loopt. Als iemand die je een zachte spiegel voorhoudt en je helpt om je blik terug te focussen op wat je diepe aandacht vraagt en verdient in jezelf. De weg van de Tantra leidt nergens heen, maar het is in het nergens dat ik mezelf liefdevol en vergevingsgezind tegenkom."

anoniem

"Ik ben nu ongeveer een jaar in begeleiding bij Lindsay en ik kan hier enkel heel positief rond zijn, we hebben samen al een hele lange weg afgelegd. 

 

Mijn stabiliteit is enorm gegroeid, door op een positieve manier en vooral rond vergeving te werken heb ik trauma's uit het verleden kunnen loslaten en is de band met mijn ouders en familie een heel stuk rustiger en positiever geworden. 

Ook de relatie met mijn partner is veel opener en stabieler. We gaan onze emoties niet langer uit de weg en alles is bespreekbaar geworden. 

Ook de band met mijn 2 zoontjes is van onzeker naar liefdevol en zelfzeker geëvolueerd. 

 

Mijn verslaving is ook gestabiliseerd, ik heb geen craving meer. 

 

We werkten met gezamenlijke meditatie, deden energetisch werk en ook massages. 

 

Ik kan alleen maar uitkijken naar meer healing en positiviteit in de toekomst! "

Tine

"Ik ben verslaafd,

aan de handen van Linds.

Ik lig bedwelmd, 

Volg de handen op,

En de adem in het lichaam.

Voel de energie en vergeet alles.

Werkelijk alles."

Jean

bottom of page